середа, 9 січня 2019 р.

модуль 1 - 3

Мої цілі:
·        Ефективне формулювання думок та ідей шляхом їх чіткого та зрозумілого висловлення та написання 
·        З’ясування причинно-наслідкових зв’язків, ґрунтовне доведення та розуміння ідей
·        Визначення та постановка суттєвих запитань для прояснення різноманітних позицій, що дозволяє приймати кращі рішення
·        Ефективне формулювання думок та ідей шляхом їх чіткого та зрозумілого висловлення та написання 
·        Оформлення, аналіз та синтезування інформації для вирішення проблем та відповідей на запитання 
·        Демонстрація можливості ефективно співпрацювати з різноманітними групами
·        Прийняття відповідальності за результати спільної роботи
·        Розуміння, усвідомлення ролі ефективного спілкування, створення та використання різних видів спілкування: усного, письмового та за допомогою мультимедіа-засобів в різноманітних формах та в різних умовах.
·        Вміння швидко та ефективно шукати інформацію, критично та компетентно оцінювати інформацію, вміння вірно та творчо використовувати дані для вирішення проблем.
·        Розуміння принципу побудови медіа повідомлень, того, для яких цілей та із застосуванням яких інструментів та за яких умов вони зроблені, їх характеристик.
·        Бажання і здатність навчатися протягом всього життя

Мої враження: Інформації дуже багато, але інформація необхідна і потрібна. Зрозуміла про необхідність етапів навчального дослідження, навчилася ставити  змістовні, тематичні і ключові запитання, вивчення проектів необхідно починати із проблемного запитання. Сподобалося побувати в ролі учнів, співпрацювати у групі і прислухатися до зауважень чи коментарів колег. 

2 коментарі:

  1. Мої вітання, п. Галино! Ви впевнені, що перерахували ВЛАСНІ ЦІЛІ навчання на цьому тренінгу? Вони навіть не виглядають як цілі, як кінцевий результат...
    А ще спробуйте більше писати про те, що Вас вразило, сподобалося, давалося легко... що здивувало, примусило замислитися, поставити під сумнів, які запитання виникли.
    Вам є про що сказати і про що посперечатися, чи не так?

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, пані Анно! Ваші зауваження слушні. Зрозуміла свої помилки. Вся попередня робота була зроблена поспішно, тому що час піджимав, а я, як ви помітили, не зовсім добре володію комп'ютером. Інформації дуже багато на один день, хоч я надзвичайно задоволена: тренінг актуальний, потрібний, дієвий. Натхнення вам і пані Ніні!

    ВідповістиВидалити